Sanaterra

Gaia namaz sa brokolijem i spanaćem vegan 170g

Cena

279 RSD

Količina

Gaia veganski namazi su proizvodi iz kategorije zdrave hrane, na bazi prvoklasnog  povrća, po recepturi koja obezbeđuje najbolji balans hranljivih sastojaka za sve one koji se brinu o svom i zdravlju svoje porodice. Bez konzervansa, veštačkih boja, aroma i dodatog šećera. Zdrava i ukusna alternativa za konvencionalnu ishranu.

Zeleni namaz,  kombinacija brokolija i spanaća, koji pomažu u održavanju vitalnosti i zdravlja organizma. Brokoli sadrži sulforafan, organsko jedinjenje koje je veliki borac u borbi protiv raka. Štiti organizam od slobodnih radikala, jača imuni sistem i podstiče izbacivanje mokraćne kiseline iz tela. Visoko nivo kalijuma pomaže pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i mozga. Koristan je i onima koji se bore sa viškom kilograma jer je niskokaloričan a istovremeno bogat vitaminima i mineralima. Spanać je bogat  kalijumom koji reguliše krvni pritisak i vitaminima A i C ,  nutrientima ključnim za imuni sistem.Pozitivno utiče na regulisanje nivoa holesterola u krvi i umanjuje opasnost od bolesti raka. Poboljšava rad organa za varenje i dobar je borac protiv malokrvnosti.

Sastav: semenke suncokreta, suncokretovo ulje, voda, brokoli(15%), spanać(10%), crni luk, koncentrisani sok limuna, morska so, maslinovo ulje, začini

Alergen: ne sadrži alergene

Nutritivne vrednosti (100g):

  • energetska vrednost: 1284kJ/311kcal
  • masti: 29,28g
  • ugljeni hidrati: 4,08g
  • od kojih šećeri: 4,08g
  • proteini: 7,50g
  • so: 1,58g

Neto težina: 170g

Proizvedeno u Srbiji.